In het kader van de Corona maatregelen in het voorbije- en dit jaar, en de omvang van de geplande evenementen, zien wij ons spijtig genoeg verplicht alle geplande activiteiten rond de 10 jaar viering van De Patio vzw en de 50 jaar viering van Cruushove, voor onbepaalde tijd uit te stellen. Eventuele nieuwe data zullen van zodra beschikbaar worden gecommuniceerd via deze website.In 2020 bestaat De Patio vzw 10 jaar en gedurende die periode werden meer dan 1000 kinderen, jongeren en hun omgeving begeleid om hun toekomst zelfstandig en met groeiende verantwoordelijkheid in handen te nemen.

Deze unieke mijlpaal willen we niet alleen vieren met al onze kinderen, jongeren, gezinnen, medewerkers en vrijwilligers, maar eveneens gebruiken om de dynamiek van het afgelegde traject van het verleden te versterken en te vertalen naar nieuwe energie voor de toekomst :

                                                        “10 jaar, 10 voorzieningen : De Patio voor de toekomst !“
 
We willen dit doen aan de hand van een aantal evenementen voor medewerkers, voor jongeren, voor de buurt  en voor het professionele netwerk :
 
- Het startschot van de 10-jaar viering werd reeds gegeven met de personeelsnamiddag van De Patio vzw op 17 januari 2020, waar alle medewerkers een namiddag van gezellig samen zijn, ontspanning en netwerking doorbrachten, en konden klinken op een gezond, gelukkig en voorspoedig 2020.

- In de periode mei  tot en met  oktober 2021 zullen op de verschillende locaties van onze afdelingen, evenementen georganiseerd worden voor en door de buurt.

- Een speciaal event "Jongeren op het Juiste Spoor", dat zal doorgaan in het voorjaar 2021.

- Voor alle jongeren die nu en in de laatste 10 jaar door de Patio begeleid werden, wordt een speciaal feest evenement gepland in september 2021.

- Als afsluiter van dit bijzondere jaar plannen wij een plenaire zitting in oktober 2021 met boeiende gasten en sprekers uit onze sector. 
 
Speciaal ter gelegenheid van deze viering van het 10-jarig bestaan van De Patio vzw, bieden wij de mogelijkheid om de evenementen voor onze jongeren te steunen via de 10-jaar De Patio actie.

Verdere details over data, locaties en programma van deze evenementen kun je via deze website volgen.