Vacature Algemeen Directeur (M/V) De Patio vzw


In het kader van een nieuwe organisatiestructuur is er een vacature voor de functie van Algemeen Directeur (M/V) bij De Patio vzw.

De Patio is een vereniging zonder winstoogmerk van 10 kleinschalige diensten binnen de bijzondere jeugdhulp in de regio Noord-West-Vlaanderen. Deze afdelingen zijn erkend door het Agentschap Opgroeien van het Vlaams Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Binnen de werking van De Patio willen we in de jeugdhulp een antwoord bieden aan de hulpvragen van jongeren en hun omgeving. We vertrekken daarbij vanuit de kracht van mensen door Jongeren samen met hun context laten groeien in het nemen van verantwoordelijkheid.

Als Algemeen Directeur ontwikkel en implementeer je de strategie in nauw overleg met de RvB en conform de waarden, missie en visie van De Patio vzw en je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding en het dagelijks beleid.
Samen met het directieteam en de ondersteunende diensten realiseer je de operationele en financiële doelstellingen.
Je vertegenwoordigt De Patio in de contacten met interne en externe stakeholders, organisaties en relevante netwerken in de jeugdzorg en je neemt deel aan alle relevante overlegorganen.

Ben je geïnteresseerd ? Kijk dan op onze pagina vacatures of klik op deze link.