Vacature Diensthoofd Personeelszaken (M/V)


In het kader van een nieuwe organisatiestructuur is er een vacature voor de functie van Diensthoofd Personeelszaken (M/V) bij De Patio vzw.

De Patio is een vereniging zonder winstoogmerk van 10 kleinschalige diensten binnen de bijzondere jeugdhulp in de regio Noord-West-Vlaanderen. Deze afdelingen zijn erkend door het Agentschap Opgroeien van het Vlaams Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Binnen de werking van De Patio willen we in de jeugdhulp een antwoord bieden aan de hulpvragen van jongeren en hun omgeving. We vertrekken daarbij vanuit de kracht van mensen door Jongeren samen met hun context laten groeien in het nemen van verantwoordelijkheid.

Als Diensthoofd Personeelszaken ben je verantwoordelijk voor de afdeling personeelszaken en ondersteun en adviseer je de organisatie bij het ontwikkelen en uitvoeren van de Personeel & Organisatie strategie. Je bouwt het Personeel en Organisatie beleid gericht op een effectieve werking van de personeelsadministratie en een goede personeelszorg en voert dit uit. Je hebt de leiding over een team van medewerkers die de verschillende aspecten van personeelszaken voor hun rekening nemen.

Ben je geïnteresseerd ? Kijk dan op onze pagina vacatures of klik op deze link.